DE VOORDELEN VAN
HET KOPEN VAN NIEUWBOUW

> COMFORT, uw appartement is optimaal geïsoleerd tegen kou, hitte en geluid. En dat geeft een comfortabel gevoel.

> DUURZAAMHEID, uw appartement is geïsoleerd met hoogwaardige materialen en wordt duurzaam verwarmd waardoor de CO2-uitstoot veel lager is dan bij een bestaande woning.

> BESPARING, uw appartement wordt op het dak voorzien van zonnepanelen en daardoor bespaart u aanzienlijk op uw energierekening.

> FLEXIBILITEIT, u kunt uw appartement geheel naar eigen inzicht aankleden en wijzigen. Een badkamer en keuken kunt u naar eigen wens inrichten en tevens zijn indelingsvarianten mogelijk.

> VOORDEEL, overdrachtskosten, makelaarskosten, taxatiekosten en kosten voor de transportakte zijn in de koopsom inbegrepen.

> LAGERE MAANDLASTEN, u betaalt minder rente voor uw hypotheek en ook uw energierekening is meestal lager dan bij een bestaande woning.

> VEILIGHEID, het moderne hang- en sluitwerk en de eisen van het politiekeurmerk zorgen ervoor dat de kans op inbraak kleiner is.

> GEMAK, alles aan uw appartement is nieuw, zo heeft u de eerste jaren geen of nauwelijks onderhoud.

> RUIMTE, uw appartement voldoet aan de eisen van het bouwbesluit. Plafonds en deuren zijn daardoor hoger, waardoor de ruimten zonniger en lichter zijn.

> EEN WAARDEVASTE TOEKOMST, ook in deze tijd is nieuwbouw een goede investering waarbij op lange termijn meestal de waarde toeneemt.

> EEN APPARTEMENT MET ZEKERHEID, het appartement wordt verkocht met de Woningborg (afbouw) garantieregeling. Dit geeft de zekerheid dat het appartement wordt afgebouwd en voldoet aan de normen en voorwaarden van Woningborg N.V.

> HOGERE LEENCAPACITEIT, bij de koop van nieuwbouw wordt uw leencapaciteit ruimer in verband met de lagere EPC norm.